com-unicate

voorVideomontagePresentatiebegeleidingGrafisch ontwerp

SPRAAK

Digitale communicatie via het web en geprinte communicatie is onontbeerlijk, maar wat dacht u van spraak! Spraak via video's en presentaties. Ook daar kan com-unicate u laten accelereren!
Image
Image

Video

Geef uw boodschap vorm via video. Of dat nu via youtube of op een andere manier verspreid wordt, of alleen op uw congres of beurs getoond wordt, video is een uitstekend medium om uw boodschap over te dragen.
Lees meer
Bij com-unicate zijn we zeer ervaren in het realiseren van video's. Of het basismateriaal slechts een paar foto's zijn of een complete film, wij kunnen er een heldere korte video van maken. Ook kunnen wij deze video's voorzien van eenvoudige animaties. Hierdoor bent u in staan uw wellicht complexe boodschap toch uiterst eenvoudig en begrijpelijk weer te geven.

Presentatie

Moet u iets presenteren maar bent u op zoek naar de juiste vorm, dan kan com-unicate u helpen.
Lees meer
Naast de creatie van de presentatie kan com-unicate op basis van jarenlange praktijkvaring u scherp maken op de boodschap die u wilt vertellen. Deze boodschap kan com-unicate dan vormgeven in een gelikte Powerpoint®. Dat scheelt u niet alleen veel tijd maar het levert ook een professioneler beeld.
Image

Hoezo hulp bij presentatie?

Een goede presentatie kent een heldere opbouw, is goed te volgen door de toehoorders en wordt ondersteund door voldoende relevante en verhelderende grafische materialen. Vanuit onze jarenlange ervaring met het verzorgen van commerciele trainingen kent com-unicate de kneepjes van het vak. Daarnaast kan com-unicate een goede sparring-partner voor u zijn. Mail ons uw voorlopige presentatie en wellicht kunnen wij deze voor u "ontrafelen".
Ook als u eenvoudigweg uw Powerpoint® wil verfraaien dan bent u bij com-unicate aan het goede adres. Naast de techniek om afbeeldingen te manipuleren en effecten in te bouwen (zonder dat deze de aandacht van uw presentatie zullen afleiden!) heeft com-unicate ook de systemen in huis om geavanceerde dynamische animaties en video's in te bouwen! Dat helpt u bij het maken van een verpletterende indruk!