com-unicate

voorBrochures en bannersLay-out en designPre-print en ontwerp

PRINT

Digitale communicatie is efficiënt en premium. Maar gedrukte media vormen een perfecte aanvulling.
Lees meer
Of het nu gaat om een gedrukt kaartje, een flyer, een poster, een rol-banner – het zijn de gedrukte media die in het zicht blijven. En dan hebben we het nog niet over het verkrijgen van aandachtswaarde via magazines en advertising. Niet voor niets gaat een groot deel van het  promotiebudget nog altijd naar de gedrukte media.

Com-unicate kan uw pre-print volledig verzorgen, dus alles voordat het naar de drukker gaat. Vanuit uw stijl, uw logo en uw idee creeren wij stijlvolle folders en leveren deze af als drukgereed PDF. U kunt met uw drukker of printhouse de afdrukken conform uw wensen regelen. Deze techniek is ideaal voor laag-volume brochures.
Image
Image

Tekst

Heeft u een bestaande tekst die u in een folder wilt dan zetten wij deze voor u zonder meerkosten. Heeft u alleen een tekst-idee dan zullen wij deze voor u editen tot een commercieel aantrekkelijke tekst. Na uw goedkeuring verwerken wij deze dan in uw folder

Lay-out en DTP

Om de lay-out aan uw wensen te laten voldoen kunt u aangeven wat u verwacht, dat wil zeggen:
  • omvang en grootte (A4 formaat, A3 of anders)
  • modern of klassiek
  • opvallend / flashy of gedekt
  • met of zonder fotomateriaal
  • afwerking, zoals vouwen, rillen etc (drukspecifieke eigenschappen die het eindresultaat bepalen)
Image

Wij creëren het graag volgens uw wens

Al wat wij van u nodig hebben is een indicatie van de kleurstellingname, uw logo (het liefste in EPS formaat) en eventueel een voorbeeldje van eerdere publicaties. Als u bestaand grafisch materiaal heeft (foto's in hoog resolutie) dan verwerken wij deze graag voor u.
Wij zullen u wensen verwerken in een PDF. Het PDF (Portable Document Format) is universeel en behoud alle vorm en lay-out kenmerken en zal bij elke print- of copyshop en bij elke drukker hetzelfde resultaat op leveren, of zelfs op uw eigen huis- tuin- en keukenprinter. Bovendien kunt u dit PDF in lage resolutie natuurlijk ook weer toevoegen aan uw website!